Mooi4Mij heeft het allemaal.

Hobbywinkel Mooi4Mij is een winkel vol met prachtige dingen. Je hebt er beleving, workshops en je kan een uniek hebbedingetje kopen.

We hebben vintage kleding, hoedjes, sieraden, benodigdheden om sieraden te maken en natuurlijk een ruime keuze uit merk kralen in onze kralenwinkel. We zijn gespecialiseerd in bead embroidery accessoires. Zelfs voor een klein bolletje katoen kun je bij ons terecht. Echt een beleving om in onze winkel te komen snuffelen. We durven zelfs te zeggen dat wij de grootste kralenwinkel in Flevoland zijn. In onze kralenwinkel verkopen wij o.a. de Merken Miyuki en Toho de beroemde Japanse kraaltjes. Veel kleuren van de rocailles, delica’s en Hexagon. Uiteraard hebben wij eigen merk rocailles, deze zijn getest en zijn allemaal regelmatig. We hebben 74 duracoat kleuren. Natuurlijk kunnen de Czech beads uit het land Tsjechië ook niet ontbreken.

Onze kralenwinkel heeft gezellige en leerzame workshops. Zie voor meer op onze speciale pagina.
Peyote, een prachtig woord voor een nieuwe kraal techniek. Kunstwerkjes kan je hiermee creëren.
Steeds meer komt het ambt bead embroidery in het licht te staan. Het is een geweldige techniek om op stof kralen te borduren. De kralenwinkel heeft een aparte atelier hoek, waar je deze techniek kan leren. Zie voor meer op onze speciale bead embroidery site en de workshop pagina.
Uniek in de kralenwinkel is onze vintage kleding. Deze wordt geselecteerd vanuit de hele wereld en zijn uniek. Ook hebben wij vintage hoedjes. Deze kunnen gewoon gedragen worden of gepimpt. Materiaal hiervoor hebben wij uiteraard in de winkel. Er is een ruime sortering Frans kant en jaren 60 bandjes.
Dus kom gauw langs in onze gezellige Artistiek Boetiek Mooi4Mij en ervaar de leukste kralenwinkel in Flevoland.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *